copacabana.jpg

Copacabana als Conchita Alvarez

De Telegraaf (19 oktober 2002): Verder valt Sophia Wezer op als de Cubaanse vedette.

De Telegraaf (29 oktober 2002): Latina vamp Ook Sophia Wezer, die de rol van de vedette van de 'Tropicana', de Cubaanse concurrent van de 'Copacabana', op zich heeft genomen, zette een prachtig beest van een latina vamp neer. Deze rijzige tijgerin, met de uitstraling van Grace Jones, kreeg de handen meerdere keren op elkaar. Vooral toen de seksbom, niets aan de verbeelding overlatend, langzaam en fantastisch heupzwiegend, met billen als een volle accu, de trap van de club 'Tropicabana' beklom. "Ik was werkelijk bloednerveus voor deze premiere", zegt ze na afloop met een gelukzalige glimlach. "Maar het ging allemaal zo goed. Iedereen, alles", juigt ze. "Ik hoop zelfs op een tweede seizoen met 'Copacabana'.

Algemeen Dagblad (Mirjam Keunen 29 oktober 2002): De echte ster is eigenlijk Sophia Wezer, die met veel allure Conchita Alvarez neerzet. Het is ongeloofwaardig dat zij een vedette op haar retour is, en Carreon de charismatische nieuwe beroemdheid.

Nieuwsblad van het Noorden (Jacques J. d'Ancona 31 oktober 2002): Tja, en Sophia Wezer is formidabel , omdat ze alle facetten van het vak beheerst.

Trouw (Bianca Bartels 4 november 2002): Toch zijn er mooie , indrukwekkende momenten zoals wanneer Sophia Wezer als leading lady in 'Caramba' een spetterende samba danst en zingt, met het swingende ensemble om haar heen in glimmende Zuid-Amerikaanse carnaval-outfits.

Voor meer informatie bekijk: www.copacabanatour.nl

< naar het overzicht