Pauwen en  Reigers.php

Sophia speelt de rol van Miranda Groeneveld in Pauwen en Reigers

Sophia speelt de rol van Miranda Groeneveld in Pauw en Reigers. Andere rollen worden vervuld door Fouad Bennabou, Arno Bouts, Alexander Wolff en Jaap Postma (GTST), Bas Muijs, Frederique Sluyterman van Loo (Chicago en 42nd Street), Geerteke van Lierop, Marnix van der Pol, Winny Rolfes, Afra Margeridon, Jessica Mendels en Esmeralda Blansjaar en haar tegenspeler Stephan Evenblij.


 

De zussen treden ook op vanuit hun karakters en hebben al twee nummertjes opgenomen. In de foto staat de link naar hun kerstwens en zij zijn ook zo trots op scheveningen

 

Het verhaal gaat over twee jongens die op onverklaarbare wijze sprekend op elkaar lijken. Ze weten alleen niet van elkaars bestaan... Beiden hebben een totaal andere achtergrond. Paul is een gewone jongen uit Den Haag die een eenvoudig leven leidt en in een kroeg op Scheveningen werkt. Rudolf leidt juist een luxe leventje, dankzij zijn vermogende ouders uit de Bollenstreek. Door een bizar voorval lopen hun verschillende levens van de één op de andere dag dwars door elkaar heen wat hilarische situaties oplevert.


De serie wordt geproduceerd door Nijenhuis & de Levita Film, bekend van ondermeer Costa!, Voetbalvrouwen en Spangas.

Fotoreportage premiere

De eerste aflevering van de regiocomedy Pauwen en Reigers was te zien op TV West. In Nederland keken op deze zondag 26 oktober 402.000 mensen naar de regionale zender. De eerste aflevering van de eerste regiokomedie van Nederland was daarmee een groot succes.