alibisophia.jpg

Sophia als Marga in Alibi

Sophia heeft een rol in de film Alibi van Alain de Levita en Johan Nijenhuis ('Costa' en 'Volle maan'). De releasedatum is 14 februari 2008.

Andere rollen zijn er voor Georgina Verbaan, Achmed Akkabi, Frederik Brom, Egbert Jan Weeber, Hugo Maerten, Sanne Vogel, Isa Hoes, Kees Boot en Cees Geel.

Alibi is een romantische komedie over de straatslimme en bijdehante Youssef (Achmed Akkabi). Youssef ontmoet op een zekere dag Rick (31) die een bloeiend bedrijf leidt dat handelt in alibi%u2019s. Wie een smoes nodig heeft kan namelijk bij zijn kantoor een waterdicht alibi bestellen. Achterdochtige echtgenotes, vervelende schoonmoeders of veeleisende bazen worden dan vakkundig om de tuin geleid. Youssef, voor wie liegen een tweede natuur is, past prima in dit bedrijf maar komt in conflict als hij verliefd wordt op Andrea (Georgina Verbaan), serveerster in een restaurant. Want Andrea, zelf vaak bedrogen, wil nooit meer iets beginnen met een man die iets te verbergen heeft of liegt. Rick overtuigt Youssef dat elke relatie af en toe gebaat is bij een leugentje om bestwil. Maar Andrea vindt dat in de ware liefde geen plaats is voor bedrog. (bron: site NL Film en TV)


< naar het overzicht